IMATE PITANJA? POZOVITE NAS 011 404 5780

Korpa

TESLA 49s901SUS ANDROID SMART 4K UHD

TESLA televizor sa 49'' / 125cm inča ekranom i 4K - Ultra HD (3.840x2.160) rezolucijom. Ovaj TESLA TV dolazi sa LED panelom. Najbolja cena na našem sajtu ovog popularnog 49'' / 125cm televizora je zagarantovana.
  • Brend: TESLA
  • Rezolucija: 4K - Ultra HD (3.840x2.160)
  • Tip ekrana: LED
  • Dijagonala ekrana: 49'' / 125cm
  • 3D: Ne
57.796 din.
Koji film želite da pogledate, koju emisiju da ispratite, koju internet stranicu da posetite, koju aplikaciju da učitate? Samo recite, i to doslovno – u mikrofon na daljinskom upravljaču. Novi Tesla S901 powered by Android TV ispunjava sve želje – filmovi, serije i aplikacije, uz gledanje sadržaja sa mobilnih uređaja i ceo internet na vašem TV-u. Ovaj uređaj predstavlja integraciju računara, gejming konzole i televizora – i tako čini pravi multimedijalni uređaj za vaš dom.

Android TV: sertifikovani operativni sistem kreiran za televizor
 
Tesla S901 TV pokreće Android TV 7.0 – posebna verzija dobro poznatog operativnog sistema, maksimalno prilagođena velikim ekranima i daljinskom upravljaču. Aplikacije za Android TV preuzimaju se sa Google Play prodavnice, optimizovane su za rad na televizorima i automatski se ažuriraju.
 
 
Google Cast
 
U mnoštvu zanimljivih funkcija i mogućnosti, nalazi se i Google Cast – tehnologija koja Tesla S901 televizorima omogućava bežičnu vezu mobilnim uređajima i kućnim računarima. Zahvaljujući ovoj tehnologiji, multimedijalne sadržaje koji imate u svom telefonu, tabletu ili računaru moći ćete bežično da reprodukujete na velikom 4K UHD ekranu, bez dosadnog prebacivanja sadržaja na USB fleš memoriju.


Dva daljinska upravljača
 
Uz sva tri modela Tesla S901 televizora dolaze dva daljinska upravljača. Jedan od njih ima klasičan raspored i broj tastera, dok je drugi opremljen isključivo tasterima koji su neophodni za upravljanje smart funkcijama i aplikacijama, za olakšano upravljanje uređajem. Ali, dodatni daljinski upravljač u sebi krije još nešto – mikrofon.

Upravljanje glasom
 
Uz Android TV operativni sistem, svojim glasom možete da pokrećete aplikacije ili pretražujete internet. Jednostavno je – na ekranu izaberite ovu komandu, a zatim u mikrofon recite koji film i koji YouTube klip želite da pogledate, koju internet stranicu da posetite, koju aplikaciju da učitate...
 
Tesla S901 savršeno razume i naš jezik, i uz to pamti vaš lični ukus, pa ćete uskoro moći da očekujete preporuke za nove filmove, serije i sve drugo što biste poželeli da pogledate, a u sebi krije još nešto – mikrofon.


Procesor, RAM i interna memorija
 
Svi modeli iz Tesla S901 serije televizora imaju identične specifikacije kada je reč o unutrašnjim komponentama, a to su Cortex A53 procesor, 2,5 GB RAM-a i 16 GB interne memorije. Hardverska platforma je dovoljno snažna čak i za pokretanje zahtevnijih video igara, kao što su „Asphalt 8 Airbone“, „Leo’s Fortune“, „Minion Rush“ i druge. Naravno, S901 je opremljen i USB priključcima (1 x USB 2.0 i 1 x USB 3.0) pa na njega možete povezati miš i tastaturu.
 
 
Ekran od 8 miliona piksela
 
Tesla S901 televizori opremljeni su ekranima 4K UHD rezolucije, sa Direct LED pozadinskim osvetljenjem. Drugim rečima, više od 8 miliona piksela kreira neverovatno oštru sliku. Kada svemu dodamo dinamički kontrast od 100.000:1, osvetljenost od 300 cd/m2 i uglove vidljivosti od 176/176 stepeni (horizontalno/vertikalno), jasno je da Tesla S901 u korak prati svetske industrijske standarde.

Integrisani Sound Bar
 
U svetu audio-video uređaja, kvalitet zvuka je važan koliko i kvalitet slike. Zbog toga su Tesla S901 televizori opremljeni integrisanim Sound Bar-om, jest stereo sistemom sa dva snažna zvučnika smeštena u posebno rezonatorsko telo. Dodaćemo i to da audio sistem Tesla S901 televizora ima i podršku za Dolby DTS tehnologiju zvuka.
 
 
Dizajniran da očara
 
Ono što ćete prvo primetiti kod novih Tesla S901 televizora je njihov dizajn, koji vas lako može prevariti i navesti da pomislite da je reč o uređajima od čije će vam se cene zavrteti u glavi. Međutim, Tesla S901 je dokaz da kućište od kvalitetnog, dijamantski sečenog i obrađenog aluminijuma ne mora da bude odlika samo najskupljih modela televizora iza kojih stoje najveća svetska imena elektronske industrije.

Sve vrste digitalnog signala
 
Tesla S901 poseduje odgovarajuće prijemnike za sve aktuelne vrste digitalnog televizijskog signala, odnosno DVB-T/T2 i DVB-C. Zahvaljujući ugrađenom DVB-T2 prijemniku, neće biti potrebe za kupovinom dodatnog Set-Top-Box uređaja ukoliko TV signal dobijate terestrijalno, to jest putem sobne ili krovne antene.

Ekran
Tip ekrana LED
Dijagonala ekrana 49" (124.4 cm)
Rezolucija 4K Ultra HD
Smart funkcije
Android Smart 
Wifi integrisan 
RAM 2.5 GB 
Storage 16 GB
Video
Native Refresh Rate 60Hz 
MCI Rate 240Hz 
DVB-T/T2/C
Audio
Audio Power 2x10W 
Sound Mode Standard,Movie, Music, Sports
Dolby Processing 
Surround Sound Virtual
Priključci / Slotovi
RF Input
Composite AV Input 
PC Audio  
VGA Input  
SCART  
HDMI 3 
USB 2.0 1 
USB 3.0 1
izlaz za slusalice  
Digital Audio Output SPDIF  
LAN 
WiFi 
Dodatne funkcije
Android™ (Google play Store, Google play Games, Google play Movies & TV, Google play 
PVR (external HDD) Yes
Multilanguage OSD Yes
Sleep Timer 
NTFS USB support 
Subtitle support
Fizičke karakteristike
Dimenzije sa postoljem 1098.7x709.5x276.5mm
Dimenzije bez postolja 1098.7x659.5x76.5mm
Vesa montaza 200x200mm
Garancija 3 godine

Osnovne karakteristike
BrendTESLA
Rezolucija4K - Ultra HD (3.840x2.160)
Tip ekranaLED
Dijagonala ekrana49'' / 125cm
3DNe
SMARTDa
WiFi integrisanDa
DVB-T2Da
Oblik ekranaRavni
Write Your Own Review
You're reviewing:TESLA 49s901SUS ANDROID SMART 4K UHD
Vaša ocena