IMATE PITANJA? POZOVITE NAS 011 40 45 780

Korpa

HUROM H-AA-BBE17 sokovnik matt black

  • Brend: HUROM
  • Tip: Sokovnik
  • Boja: Crna
  • Snaga: 150W
Special Price 52.714 din. Regular Price 58.571 din.
Hurom Svet -  nudi informacije i savete o tome kako održati mir u umu čoveka i doneti veću sreću u vašem i životu vaše porodice!Uživajte u par trenutaka sreće tokom napornog dana uz čašu soka koju odlikuje vrednost zdrave potpuno prirodne hrane!
Tehnologija sporog ceđenja soka
Prvi na svetu razvili smo tehnologiju sporog ceđenja koja se razlikuje od tradicionalnih blendera i sokovnika sa velikim brzinama rotiranja oštrih sečiva koja na taj način uništavaju vitamine, enzime i minerale.
Sporim ceđenjem voća i povrća zadržavamo zdravu suštinu koja se gubi ako koristimo sokovnike velike brzine. Polako rotirajuća spirala obezbeđuje i čuva vredne hranljive materije od toplote koja nastaje trenjem i bilo koje druge eventualne štete na sastojcima.
Hurom nastoji da ispuni obećanje da za ishranu koristimo sokove najvišeg kvaliteta čiji su ukus i boja u najčistijem obliku koji možemo pronaći u prirodi. Veća očuvanost enzima, minerala i vitamina iz namirnica koja se postiže tehnologijom sporog ceđenja. Oštećenja ćelijskih zidova su minimalna, slična njihovom prirodnom stanju.

Snaga    150W
Brzina motora 43 rpm (obrtaja u minutu)
Zapremina posude za sok             500ml
Nizak nivo buke i vibracije , AC motor
Jednostavan za upotrebu, montažu i rastavljanje radi održavanja
Dužina kabla 1.4m
Veliki otvor za voće         U paketu sa proizvodom dolaze sledeći delovi :
Fino sito,grubo sito, sito za sladoled, sušač za delove, poklopac posude za sok ,posuda za sok, posuda za pulpu, potiskivač, četkice za čišćenje, knjiga recepata, uputstvo za upotrebu,svrdlo
Ostalo   Serija Classic predstavlja skup sokovnika za sporo ceđenje koju mnogi vole zbog savršenog dizajna,performansi i efikasnosti prilikom ceđenja ukusnih sokova . Nakon mnogih istraživanja kako najjednostavnije ukus prirode smestiti u čašu hranljivog soka, Hurom je odlučio da brzinu sokovnika smanji za pola, to jest sa 80rpm na 43rpm. Dvosmerno svrdlo ima mogućnost da istisne i poslednju kap soka iz sastojka, efikasno čuvajući korisne enzime i hranljive materije iz vlakana. Komora za ceđenje kod Serije Classic izrađena je od plastike Tritan (bez BPA). Fino sito zadržava tečnost i čvrste komponente soka potpuno odvojene unutar sokovnika, što omogućava ceđenje soka bez pulpe.Uz dodatak od 4 četke za mešanje soka koje istovremeno rade ,čvrste i tečne komponente soka se temeljno mešaju unutar sita i komore, i na taj način omogućavaju jednostavno propuštanje soka iz aparata.
4 četke za mešanje soka
Dva tipa sita : fino i grubo
Kućište od ABS materijala
Boja       crna
Dimenzije (ŠxVxD)          223 x 179.7 x 407.4 mm
Težina   4.8 kg
 


Osnovne karakteristike
BrendHUROM
TipSokovnik
BojaCrna
Snaga150W
Write Your Own Review
You're reviewing:HUROM H-AA-BBE17 sokovnik matt black
Vaša ocena