IMATE PITANJA? POZOVITE NAS 011 40 45 780

Korpa
Share

BC GROUP HBC kartica za zdravstvenu zastitu

  • Brend: BC GROUP
  • Tip Artikla: Zdravstvena kartica
3.990 din.
HBC kartica je prva i jedinstvena članska kartica iz oblasti zdravstva, nege tela i velnesa u Srbiji. To je kartica koja smanjuje visoke troškove za pružanje privatnih medicinskih usluga, isključuje duga čekanja kod državnih zdravstvenih ustanova i visoke cene premije zdravstvenog osiguranja kod privatnih osiguravajućih društava. Istovremeno ova kartica pruža na visokom nivou njenim članovima lekarsku brigu u oblastima prevencije, dijagnostike i terapije, postavljajući na prvo mesto zdravlje njenih korisnika-članova!
Sa HBC članskom karticom dobijate mogućnost korišćenja medicinskih usluga u nizu zdravstvenih stručnjaka, doktora, medicinskih i dijagnostičkih centara, klinika, domova zdravlja, laboratorija, salona lepote, spa centara širom Srbije. Šta više, obezbeđujete sebi pristup velikom broju privatnih lekara svih specijalnosti, kao i profesionalcima koji se bave zdravljem i održavanjem dobrog psihofizičkog stanja u svim većim gradovima Srbije. Svi naši partneri su sa nama potpisali Ugovor o saradnji, jedni uz besplatno pružanje usluga, a drugi uz umanjenje cena usluga, a koje mi dalje obezbeđujemo našim članovima-korisnicima kartice.Molimo vas da klikom na ikonicu ispod preuzmete formular za izdavanje HBC Kartice.
Popunjen formular posaljete nam na mejl prodaja@bcgroup.rs a mi cemo vam u roku od 5 radnih dana poslati karticu koja glasi na vase ime i brosuru na adresu 


formular za izdavanje HBC Kartice
Formular za izdavanje HBC KarticeDetaljne informacije mozete videti na https://hbcsrbija.rs/

Osnovne karakteristike
BrendBC GROUP
Tip ArtiklaZdravstvena kartica
Write Your Own Review
You're reviewing:BC GROUP HBC kartica za zdravstvenu zastitu
Vaša ocena