IMATE PITANJA? POZOVITE NAS 011 40 45 780

Korpa
Share

BABY ZEN Yoyo+ auto sedište iZi Go ModularTM BeSafe

  • Brend: BABY ZEN
  • Nosivost sedista: 0-13 kg
Special Price 32.330 din. Regular Price 35.922 din.

BABYZEN iZi Go ModularTM by BeSafe®  je autosedište dizajnirano tako da predstavlja najudobnije i najsigurnije mesto za vašu bebu a pri tom je praktično i lako za upotrebu. Sedište spaja francuski dizajn (Babyzen ) i skandinavsku sigurnost (BeSafe) tako da predstavlja savršeno rešenje za jednostavan, siguran i udoban transport za vaše novorođenče.
Kada se vožnja automobilom završi, čak i ako ste se vozili taksijem ili zamolili prijatelja da vas preveze do odredišta, nećete brinuti o odlaganju autosedišta jer beba i dalje ostaje u njemu. Autosedište sa samo dva klika zakačite za kolica YOYO+ i nastavite svoju avanturu dok beba uživa sigurna i ušuškana u svom gnezdašcu.
BeSafe® izi Go Modular autosedište je prilagođeno deci od rođenja do visine od 75cm (40-75cm), uzrasta do 12meseci.
BABYZEN iZi Go ModularTM je odobreno po novom sigurnosnom standardu i-Size (R129). Za optimalnu zaštita sedište je opremljeno tzv. SIP+ sistemom (Side Imact Protection system) kao i pojačanom zaštitom za glavu i vratni deo kičme (uložak u sedištu).
Ovo autosedište pruža bebi maksimalnu udobnost  jer je mekano, materijali su prijatni, a zaštita od sunca ima visok factor UV zaštite (50+). Sedište je i jednostavno za upotrebu, opremljeno je magnetima kako bi lakše zakačili trake pojasa prilikom smeštanja bebe u sedište, visina uzglavlja i dužina pojaseva se istovremeno prilagođavaju povlačenjem poluge sa zadnje strane sedišta.
U automobilu, BABYZEN iZi Go ModularTM se postavlja suprotno smeru vožnje.
Kada izlazite iz automobile zakačite autosedište na ram YOYO+ kolica uz pomoć adaptera. Sedište se lako postavlja i na komplet montirana kolica (ne skida se platno sedišta kolica).
Pošto je pored udobnosti i sigurnosti važno  pratiti i modne trendove, BABYZEN iZi Go ModularTM dolazi u crnoj i sivoj boji kako bi savršeno odgovarao svakoj kombinaciji YOYO+ kolica koju odaberete.  

Uzrast: 
0-12 meseci

Osnovne karakteristike
BrendBABY ZEN
Nosivost sedista0-13 kg
Write Your Own Review
You're reviewing:BABY ZEN Yoyo+ auto sedište iZi Go ModularTM BeSafe
Vaša ocena