Način plaćanja

Našim kupcima nudimo raznovrsne opcije plaćanja: 

 
1. Kredit (na 12 rata bez kamate), do 50.000 uz ličnu kartu, senior krediti za starije od 69 godina (od 70-75 godina starosti).
2. Gotovinski (popust za web kupovinu do 10%)
3. Platnim Debitnim i Kreditnim Karticama
4. Nalogom za prenos (Virmanski)
5. Uplatnicom
 
Tokom meseca septembra 2015. godine nudimo Vam mogućnost da prvu ratu platite tek od oktobru 2015.,
Akcija važi za Eurobank kredit (aplicira se u našim maloprodajama ili preko našeg Call centra).

 Odloženo plaćanja na do 12 rata bez učešća i kamatepovrat PDV-a za strance koji pazare kod nas

Uplatnica:
Plaćanje uplatnicom podrazumeva da svoju narudžbinu možete platiti direktnom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci ili putem Interneta, ako imate Internet pristup svom računu (e-banking). Detaljne podatke koje je potrebno navesti na uplatnici dobijate putem e-maila neposredno nakon potvrde narudžbenice. Po evidentiranju Vaše uplate, proizvodi sa narudžbenice se pakuju i šalju na adresu za isporuku. To može biti Vaša adresa ili jedna od naših maloprodaja.
 
Nalog za prenos (virmansko plaćanje):
Virmanski način plaćanja namenjen je pravnim licima. Ukoliko predstavljate pravno lice u procesu kupovine dovoljno je da selektujete polje “plaćanje uplatnicom”. Primerak popunjenog naloga za prenos dobijate automatski na e-mail neposredno nakon potvrde narudžbenice.Nakon evidentirane uplate u našem sistemu, poručena roba će Vam biti poslata kurirskom službom ili je možete preuzeti u nekoj od naših maloprodaja. Ukoliko ste korisnik elektronskog bankarstva ovu transakciju možete obaviti na isti način.
 
Gotovinski:
Nudimo Vam i opciju plaćanja pouzećem (gotovinsko plaćanje kuriru na licu mesta). U ovom slučaju roba će Vam biti poslata kurirskom službom, a Vi ćete je platiti kuriru pri preuzimanju. Ovaj iznos biće Vam naznačen zajedno sa troškovima isporuke, nezavisno od iznosa same porudžbine. Ako poručite robu u vrednosti preko 3.000 dinara, PC Practic Vam pruža besplatnu isporuku na teritoriji cele Srbije. Do vrednosti od 3.000 dinara troškovi isporuke su 250 dinara.
Ukoliko želite da robu preuzmete lično, možete svratiti do Vama najbliže PC Practic radnje i uplatu izvršiti na licu mesta i preuzeti prethodno online poručenu robu.
 
Kredit:
* Bez depozita
* Bez žiranata
* Bez čekanja
* Bez obaveze prebacivanja plate
* Bez odlaska u banku
 
U saradnji sa Eurobank, PC Practic Vam omogućava da dobijete najpovoljniji kredit na našem tržištu, bez kamate!
Možete aplicirati za kredit na 3, 6, 9 ili 12 – jednakih fiksnih dinarskih rata bez kamate (plaća se samo mesečno održavanje kartice od 200 dinara u vremenu trajanja otplate).
 
Minimalni iznos kredita je 3.000 dinara može se podeliti na 3 ili 6 rata.
 
Potrebna dokumentacija za Eurobank kredit:
 
* Za iznos do 50.000,00 dinara potrebna je samo lična karta. Lice mora biti zaposleno za stalno ili penzioner do 69 godina starosti (isplata poslednje rate je pre nego što kupac napuni 70 godina). Ukoliko vas kredit bude odobren robu možete odmah da nosite.
 
* Za iznos veći od 50.000,00 dinara potrebni su: lična karta, potvrda o zaposlenju (popunjena i overena u firmu u kojoj kupac radi) i popunjen upitinik
Potrebna dokumenta mozete naći ovde
 
U cilju što boljeg informisanja potrošačima je na raspolaganju naš Call Centar na broju 0700/300-301 (po ceni lokalnog poziva)
 
Pogledaje proceduru:
Platnim, debitnim i kreditnim karticama:
 
Od sada je kupovina kreditnim karticama još bolji izbor! Vaše kupovine ne moraju da opterećuju Vaš porodični budžet! Kreditne kartice BANKE INTESA iz programa MasterCard i VISA omogućavaju Vam beskamatno plaćanje na 3 do 6 mesečnih rata u zavisnosti od kartice, u svim PC Practic radnjama.
 
Kreditni limit na Vašoj kartici se, odmah po obavljenoj transakciji, umanjuje za ukupan iznos.
Minimalna vrednost rate je 1.000 dinara. Maksimalna vrednost zavisi od odobrenog limita Vaše kartice.
Rate dospevaju na plaćanje svakog 10. u mesecu u originalnom iznosu i kao takve su u celosti oslobođene kamate. Na Vašem mesečnom računu za kreditnu karticu biće prikazan iznos rate koja je dospela na plaćanje, a u opisnom delu označeno je koja rata je u pitanju.
 
Raifaissen banka:
 
Uslovi za korisnika kredita/kartice
Korisnik kredita/kartice mora ispunjavati sledeće minimalne uslove:
Državljanstvo: Korisnik kredita/kartice mora biti državljanin Republike Srbije
Starosna granica: Korisnik kredita mora imati minimum 18 godina starosti u momentu odobravanja WEB kredita/kartice. Maksimum 68 godina za korisnike MasterCard Web u momentu apliciranja
Zaposlenje: Korisnik kredita može biti zaposlen na neodređeno vreme
Korisnik kredita može imati najmanje 6 meseca na trenutnom radnom mestu uz uslov da ima najmanje 6 meseci ukupnog radnog staža
Visina zarade: Minimalna zarada Korisnika kredita mora iznositi 14.000,00 RSD za WEB kredit/karticu
Kontakt telefon: Obavezan fiksni telefon, ili post-paid broj na ime klijenta
Vlasnici samostalnih zanatskih, trgovinskih i ugostiteljskih radnji i njihovi zaposleni mogu aplicirati, ali Banka zadržava diskreciono pravo da zatraži dodatnu dokumentaciju.
Penzioneri, ukoliko ispunjavaju uslov koji se tiće godina starosti, mogu da apliciraju za Web kredit/karticu.
Podnosioci zahteva za WEB kredit ne moraju biti komitenti Reiffeisen banke.
Rok otplate je od 3. - 10. rata.
 
1. MASTERCARD WEB:
 
MasterCard Web je jedinstven kredit na našem tržištu jer kombinuje karakteristike kredita i kreditna kartice. Uključuje dve metoda otplate: installment i revolving.
1.1 Installment otplata
Iznos kredita : Od 8.000 do 500.000 dinara (sa potvrdom o zaposlenju)
Od 8.000 do 60.000 dinara (na ličnu kartu)
Rok: 4 – 10 rata
Kamatna stopa: klijent ne plaća kamatu, celokupan iznos kamate snosi PC Practic.
Učešće: min 10%
Provizija za obradu: Bez provizije zahteva
Trošak održavanja kartice: Bez troškova
Prilikom odobravanja kartice klijentu se odobrava kreditni limit po metodologiji rata x 20.
Urednim klijentima Banka nudi mogućnost prelaska na revolving princip otplate po otplati poslednje rate kredita.
Ukoliko se klijent opredeli da po otplati poslednje rate aktivira karticu Reiffeisen banke, stavlja na raspologanje odgovarajući kreditni limit. Kreditnu karticu klijent dobija na kucnu adresu.
Kartica se može koristiti za plaćanje roba i usluga u zemlji i inostranstvu, podizanje gotovine, plaćanje putem Interneta i MOTO transakcije.
 
Za kupce strane državljane moguć je povrat PDV-a:
 
Povrat PDV-a za strance koji pazare kod nas
 
 
 
 
Na osnovu zakona o zaštiti potrošača Službeni glasnik RS, br. 73/2010 član 31, obaveštavamo Vas da imate pravo na jednostrani raskid ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuju izvan poslovnih prostorija, u roku od 14 dana od dana kada je roba dospela u državinu potrošača. Obrazac za raskid ugovora nalazi se na sledećem linku. Jednostrani raskid ugovora.